VIVERNO weźmie udział w „eFORUM FoodFakty”
- 11.03.2022 r.
Już 16 marca 2022 r. Jakub Włodarczyk, Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu w VIVERNO Sp. z o.o., wygłosi prezentację o dekarbonizacji i śladzie węglowym podczas konferencji online „eFORUM FoodFakty – Strategie zrównoważonego rozwoju w branży spożywczej”.
VIVERNO Sp. z o.o. zostało Partnerem Strategicznym webinarium „eFORUM FoodFakty – Strategie zrównoważonego rozwoju w branży spożywczej”, które odbędzie się 16 marca 2022 r. Spotkanie skierowane jest do menedżerów i specjalistów branży spożywczej, a także wszystkich osób, które uczestniczą w procesie produkcji, technologii, kontroli jakości i logistyce.
Podczas wydarzenia odbędzie się panel pt.: „W jaki sposób branża rolno-spożywcza może obniżać emisje gazów cieplarnianych? Uwarunkowania organizacyjne, techniczne i digitalizacja”. W ramach tej części Jakub Włodarczyk, Dyrektor ds. Rozwoju Biznesu w VIVERNO Sp. z o.o. wygłosi prezentację „Dekarbonizacja i redukcja śladu węglowego – inwestycje w branży spożywczej”.
– Udział w wydarzeniach promujących cele zrównoważonego rozwoju jest ważną aktywnością wszystkich członków naszego zespołu. Dzięki niej mamy nie tylko okazję do zdobycia nowych informacji. Przede wszystkim zyskujemy możliwość podzielenia się naszą wiedzą o analizie śladu węglowego i dekarbonizacji z szerokim gronem specjalistów z różnych branż – mówi Jakub Włodarczyk. – Tym razem będę miał przyjemność zaprezentować zagadnienia związane redukcją emisji gazów cieplarnianych przedstawicielom jednego z ważniejszych sektorów w Polsce, jakim jest sektor spożywczy.
Serdecznie zapraszamy do udziału w „eFORUM FoodFakty”.
Formularz rejestracji dostępny jest pod linkiem: https://foodfakty.pl/eforum-foodfakty-strategie-zrownowazonego-rozwoju-w-branzy-spozywczej.